patricia@hartforher.nl
010-7865220 / 06-36 59 95 21

Wat is hart for her?

hart for her is een landelijk organisatie met 37 vestigingen door heel Nederland. Bij hart for her trainen alléén vrouwen, van alle niveaus. Het hart for her circuit bestaat uit een interval-circuit trainingsprogramma waarbij gebruik wordt gemaakt van krachtapparaten met hydraulische weerstand. Het sporten vindt plaats onder begeleiding, in groepsverband of individueel, wanneer het jou uitkomt.

Wat kan 'hart for her' voor mij betekenen?

Het grootste voordeel van 'hart for her' is centimeters verliezen, want:

  • er wordt vet verbrand
  • de spieren worden verstevigd
  • de conditie wordt verhoogd
  • kortom, je gaat er beter uitzien en je voelt je fitter.
  • met 'hart for her' train je ook je belangrijkste spier.....je HART!

Ga ik afvallen door 'hart for her'?

Ja en nee. Je gaat vet verbranden in 30 minuten met hart for her. En omdat je spierkracht vergroot wordt, ga je in spier(gewicht) toenemen. Je zal merken dat je lichaamssamenstelling verandert en dat je centimeters kwijtraakt.

Krijg ik spierpijn van 'hart for her'?

Waarschijnlijk niet, want 'hart for her' maakt gebruik van hydraulische apparatuur; er is geen negatieve terugslag (zoals bij gewichtstraining) waardoor de kans op spierpijn minimaal is.

Ik heb nog nooit getraind, kan ik 'hart for her' doen?

Ja, iedereen van welk fitness niveau dan ook kan 'hart for her' doen. 'hart for her' is veilig omdat de weerstand zich aanpast aan jouw inspanning. Hoe harder of hoe sneller je duwt, hoe meer weerstand.
Als je vermoeid raakt gedurende de oefening en je dus minder kracht zet, neemt de weerstand automatisch af.

Is 'hart for her' ook veilig voor ouderen?

Ja. Vanwege de dubbele positieve eigenschappen van hydraulische weerstand is er geen vaste kracht die tegen de spieren of gewrichten inwerkt. hart for her is veilig en effectief voor alle leeftijden.

Is er onderzoek om 'hart for her' te onderbouwen?

Ja, 'hart for her' is het resultaat van wetenschappelijk onderzoek door deskundige bewegingstherapeuten. Dit onderzoek heeft geresulteerd in het gebruik van hydraulische apparatuur in fitness clubs, ziekenhuizen en revalidatiecentra.

Waarom heeft 'hart for her' tussenstations?

De tussenstations hebben twee doelen. Voor de mensen die hoge inspanningen leveren op de hydraulische apparaten functioneren ze als rust-station en geven het hart de mogelijkheid in een lagere hartslagzone te komen. Voor mensen die niet zo een hoge inspanning leveren, functioneren ze als aerobe stations en verhogen de hartslag. De interval vorm verbrandt calorieën effectief. Bovendien is het leuk om te doen omdat het afwisselend is.

Heb je andere vragen of wil je een proefles aanvragen?

Vul dan het formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wanneer wil je gebeld worden?

Privacy:

Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt om de startinformatie te communiceren.